Mindfulness Retreat

Descoperă practicile mindfulness, eliberează-te de stres și învață să trăiești mai frumos, în pace, cu scop și înțelepciune.

Avantajele retreaturilor mindfulness

Un retreat de o zi poate dura între 6 și 8 ore. Un retreat de mindfulness include: sesiuni de practicile formale mindfulness ghidate, mindful yoga, prânzul în care practicăm mindful eating (mâncatul conștient), un moment de mindfulness talk.

Învățați cum să practicați mindfulness

Descoperiți cum să practicați meditația și atenția în mod conștient, în viața de zi cu zi. Aflați cum să lucrați eficient cu emoții și gânduri dificile, precum și metode puternice care să vă ajute să faceți alegeri mai înțelepte în viață.

Conectare profundă, în natură

Bucurați-vă de orele de yoga, meditație și de practicile de relaxare, de perioadele de reculegere care încurajează reflecția și atenția, precum și de timpul liber pe care îl puteți petrece contemplând natura din jur.

Senzație nouă de pace și libertate deplină

Căpătați un nou sentiment de pace interioară și de semnificație, scop și bunăstare. Alegeți instrumentele și informațiile care vă ajută pe voi, în viața de zi cu zi, astfel încât să vă puteți trăi viața cu un sentiment de ușurință, pasiune și bucurie.

Tot ce trebuie să știi despre un retreat de mindfulness

Un retreat poate înseamnă o zi sau câteva zile de practică mindfulness în liniste. Durata unui retreat de o zi poate dura între 6 și 8 ore. Un retreat de mindfulness include: sesiuni de practicile formale mindfulness ghidate, mindful yoga, prânzul in care practicăm mindful eating (mâncatul conștient), un moment de mindfulness talk.

Ce este mindfulness talk?

În cadrul fiecărui retreat, facilitatotul va alege o temă pe care să o dezvolte, stănd așezați și relaxați, ascultând si reflecând, o temă care să susțină practica ta mindfulness. Mindfulness Talk este, dacă vreți, o poveste, în care facilitatorul vorbeste despre elemente care intervin în practică, despre originile și filosofia care stau la baza acestei practici sau, de exemplu, despre obstacolele care apar în practica meditației mindfulness sau despre atitudinile dezvoltate de aceasta practică. Este o discuție despre cum să traiești mai conștient, mai atent și mai prezent, cum să îți gaseșști echilibrul și starea de bine.

Află mai multe despre retreat-urile de mindfulness sau vino alături de noi la unul dintre aceste retreaturi și descoperă cum îți poți schimba perspectiva asupra a ceea ce faci.