Despre mine

Acum mai bine de 20 de ani terminam Facultatea de Psihologie la Universitatea București, visând să înțeleg complexitatea minții și a comportamentului uman, să trăiesc și să muncesc cu și pentru oameni. Să fiu aproape de ceilalți, cu mintea, cu priceperea mea, cu inima. În toți acești ani, drumul profesional m-a dus în diferite locuri, în care indiferent de obiectivele job-ului pe care îl performam, totul avea legătură cu apropierea de oameni – de la relații cu clienții, la vânzări, business development și apoi, mai bine de 12 ani în resurse umane. În tot acest timp, visul de a înțelege complexitatea minții și a emoțiilor, a lucra cu acestea, a rămas viu.

Am continuat să învăț și să mă apropii de visul meu, iar prin specializarea în psihologie clinică și psihoterapie, caut alături de cei pe care îi asist, drumul către înțelegere, alinarea durerii, ușurarea suferinței. Îi sprijin să găsească resurse interioare, să fie bine cu ei înșiși dar și cu cei din jur. Pe scurt, să fie bine cu viața lor. Am căutat sensuri și înțelesuri în psihoterapia cognitiv-comportamentală, în terapia schemelor, în psihoterapia de cuplu bazată pe emoții (EFT). Sunt pregătiri pe care le-am acumulat în ultimii 7 ani și care mi-au dezvăluit instrumentele necesare profesiei de psihoterapeut și psiholog clinician.

Întâlnirea care mi-a schimbat viața însă, a fost cea cu practica mindfulness. Atunci am învățat că a fi prezent, atent și conștient, ne oferă cheia multor uși blocate. Am învățat să caut echilibru, claritate și liniște în minte și emoții. Am înțeles că practica mindfulness este un mod de viață și am continuat călătoria ajutându-i pe cei interesați să practice mindfulness.


Știu că trăind mai conștienți, mai prezenți, mai conectați la noi înșine ne transformă profund viața. Scopul meu este să transmit această pasiune și convingere, să ofer celorlalți șansa să experimenteze și să descopere beneficiile acestei practici. Să trăiască mai prezent și mai frumos.


În 2018 am devenit trainer autorizat de Center for Mindfulness, UMass Memorial Healthcare pentru predarea programul MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Acest program a fost creat de Jon Kabat Zinn acum 40 de ani, în cadrul Universității Massachusetts.


Din 2019 am început și programul de certificare ca MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) Teacher la Oxford Mindfulness Centre (Oxford University, UK), iar din toamna anului 2020, predau acest program, sub supervizarea unui profesor senior din Marea Britanie.


Am creat această platformă și acest blog atât pentru cei care sunt curioși sau începători în practica mindfulness, cât și pentru aceia pentru care a trăi mindful este deja un obicei. Mă străduiesc să aduc în fața voastră informații, gânduri, învățături și sfaturi simple, de zi cu zi, pentru oamenii obișnuiți ca noi.


Dacă vreți să rămânem conectați, stați aproape de calendarul cu evenimente sau pe blogul meu pentru a obține informații și inspirație săptămânală. Și pentru că îmi place să aud întrebări sau vești și de la voi, lăsați-mi comentariile voastre la oricare dintre postările de pe Facebook, Instagram, LinkedIn.