Mindfulness for Life

Mindfulness for Life

Acest program oferă practici de atenție și tehnici cognitiv-comportamentale care pot fi utilizate în viața de zi cu zi.

Asta pentru a putea face față mai bine suferințelor și dificultăților, dar, de asemenea, să savurăm viața și să dezvoltăm mult mai mult un sentiment de înflorire.

Se pune accent pe modul de utilizare a învățării în viața de zi cu zi. Este alcătuit din 8 sesiuni de două ore, cu o zi întreagă de practică spre final și implică aproximativ o oră de practică la domiciliu pe zi.
Scopul acestui curs este de a promova conștientizarea minții și a corpului dvs. prin cultivarea conștientizării conștiente.

Este potrivit pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească bunăstarea fizică și mentală generală.

Dacă vă confruntați cu stres, anxietate, depresie recurentă sau, în general, vă simțiți „nemulțumiți” de viața dvs., acest curs vă poate oferi niște abilități pentru a răspunde mai bine la „urcușurile și coborâșurile” vieții de zi cu zi.

Programul nu este oferit ca tratament pentru afecțiuni fizice sau psihologice specifice. Nu este potrivit pentru persoanele care se confruntă în prezent cu probleme foarte grave în aceste zone.

Pentru cine este cursul?

Acest curs este pentru oricine dorește o modalitate practică structurată de a învăța atenția. Solicită mai mult de la participanți, dar potențial oferă și mai multe schimbări. Practica Mindfulness este ca exercițiul fizic, dacă facem mai mult, avem tendința de a obține mai multe beneficii.

Este adecvat pentru persoanele care încep cu mindfulness, oricine a încercat anterior mindfulness, fie un curs sau o aplicație sau poate că a citit o carte și dorește structura unui curs condus de un profesor cu experiență.

Cursul Mindfulness for Life s-a dovedit a fi eficient cu adulții la locul de muncă și profesorii școlari și s-a dovedit că creează schimbări mari în bunăstare.

Ofer cursuri online și personal.