Finding Peace in a Frantic World

Cum să găsești pacea într-o lume tot mai agitată

Acest program are la bază cartea best-seller Mindfulness: Finding Peace in Frantic World (autori: Mark Williams & Danny Penman). Aceasta este o introducere în mindfulness accesibilă, practică și motivantă. Este un program care abordează practici de mindfulness și te învață cum le poți folosi penru a-ți crește bunăstarea și rezistența la stres. Până acum a ajutat oameni de carieră, profesori și studenți.

Tematica cursului include:  conștientizarea vieții tale actuale, controlul asupra minții „împrăștiate”, relaționarea cu propriile gânduri și griji, cum să fim mai buni cu ceilalți, practici vindecătoare.

Acest curs este pentru toți cei care doresc o introducere în mindfulness structurată, practică, și accesibilă. Este potrivit și începătorilor, dar și celor care au practicat deja mindfulness, fie printr-un curs, o aplicație digitală, sau au citit despre asta și vor să-și aprofundeze cunoștințele într-un mod structurat și cu susținerea unui instructor cu experiență.

In acest moment, cursul este disponibil în formatul de 6 sau 8 săptămâni penru companii sau instituții de învățământ superior prin parteneriat cu diverse organizații.

Dacă tu crezi că unul din aceste cursuri poate fi util pentru compania sau universitatea ta, te rog să mă contactezi.